Ok fair. Semua tak ready.
Happy Birthday Amal! (17) Goodluck spm boy.
AD
saat saat genting macam ni susah nak kawal muka.
tak mampu kejar abang abang. #nombortigaokjugak
semoga dipermudahkan segala urusan berlari esok. Aamiin. #ggperdana #mashaAllahRambut #FakhrulKauTunggu
kami naik slow slow. laju laju nak gi mana.
Jujur aku rindu.
Danial CA - "Danial? Danial mana ni?" "Captain America tuu". Ye, Captain America adalah gelarannya. Aku takde apa sangat nak cakap ssooooooo take care lah kat sana dayn. Goodluckkkk. Papehal pasal project m nnti kita sambung balik kahkah. Bubyeeee xoxo.
projek m!
sparta praha.
"bila hati kau ada dua permaisuri, power lah kau KAHKAHKAH"
gua taknak menang sebab gua rilex
"hidup mampu mendobrak."
Muhammad Zaim - Si papan yang dulu bajet kata nak ambik sastera pastu result gempak kebabom pastu ambik sains agama ((ceh budak arab)) pastu mohon sbp ngan mrsm. Ha ni aku nak bagitau, dia tak dapat sbp HAHAHAHAHAHAH ok pastu mrsm muar panggil dia. Ok fine dia pun sahut panggilan tu. Gerak lah kau, pergi pergi. Semoga berjaya dalam menjadi guru sejarah. Take care and goodluck zayn malik putrajaya.
Load more photos