bila lagi nak main bola sama sama ? :')
"bila hati kau ada dua permaisuri, power lah kau KAHKAHKAH"
AD
gua taknak menang sebab gua rilex
fïêsťA
Qalifatul Mukminin - Si mentol, budak bajet gila mashaAllah. Pernah jadi kembar upin ipin aku dulu. Semoga kau berjaya dekat rmc sana. Balik jangan hitam. Bela bulu kaki lagi banyak. Janggut simpan jugak. Take care and goodluck lang. Xoxo.
va§ć0 sh0ť ~¿
"Cinta kita kepada manusia serta duniawi jangan sampai melebihi cinta kita kepada Allah."
member lama.
» ; chill.
--sannah helwah @sufyansuhaimi_ ! gambar bila taktau aku kutip kat ig kau.
--live properly before you leave painfully. #cubaspeaking #kalausalahmohonbetulkan cc; @ammr.nabil
--maaf bukan 1D
--puberty hit them like a tank! ° thank you for all the rumput yang korang dah bagi kat aku. ((not sure why aku letak rumput but nah)) heads up dudeezz ⊙⊙ more things are coming. so lets go and start main PlayDoh. hewhew
--lapar,makan. kenyang, beredar.
--teruskan berdakwah walau dicaci.
Load more photos