bye jawab exam jap , harap semua boleh tolong saya . #vscocam #vsco #potd #ootd #kl #jb #naufalhensem
Kau adalah bahagia yang selalu hinggap di sela-sela waktuku . Ku ucapkan terima kasih yang teramat dalam duhai pujaan hatiku. Love you ummi ❤️❤️❤️ Semoga terus tabah mengharungi dunia 💞 Selamat Hari Lahir 🎉 #myonlyone #15march #vscocam #vsco #justinbieber #naufalhensem
AD
" Sebab hatiku bukan kayu, melainkan langit yang maha luas. Namun kau harus tau. Langit pun pernah menangis. " • • • • • • • • • #vscocam #vsco #sky #clouds #nature #hiking #artwork #minimalism #tb #potd #malaysia #brogahill
Sebelum goblin ade, wujudnya nopalin. 😎 . Jangan tiup lilin okay 😌. Kang aku libas dengan pedang tu nanti. btw pibeday my twin @justinbieber . #naufalhensem #vscocam #vsco #tbt #ootd #potd #model #goblin #justinbieber
" One day after 100 years , when the weather is good enough , i hope i'll be able to tell her she was my first love . " #vscocam #vsco #fog #fogging #hiking #auntumn #brogahill #justinbieber #tb #potd #ootd #photography #goblin
budak baru habis spm - budak uia - budak umk - tak kenal - budak hogwarts #jiranhavoc #vscocam #vsco #ootd #potd #mystyle #model #kl #justinbieber
Esok Last Paper.... 🤓 #vscocam #finalpaper #jomlepak #homesick #peace #justinbieber #janganbashsaya #locationtupenting #potrait
‪Feelings are just visitors, let them come and go . #vscocam #deliveryman #justinbieber #naufalhensem #cap #ootd #pizzahut
hmm lusa dah SPM 😌, wish me good luck guys . Good luck jugak dekat budak2 SPM yang lain , chill je okay 🍃 . #spm2016 #nervous #justinbieber #huhu
Tahniah umi dan abah ❤️❤️❤️ Terima kasih sebab bersusah payah mendidik anak yang hensem ni hingga berjaya sampai ke tahap ini . Terima kasih guru-guru , adik-adik , rakan - rakan dan semua orang . okay dah . #Alhamdulillah #convocationday #vscocam #konvokesyen
Budak2 Wicet . comment nice okay , ty . *takleh pm . #vscocam #uniszapastitahu #colourful #colourrun #harisukannegara #naufalhensem #sunset #timefreeze
Hidup tak lama tapi kene hidup jugak . Justin bieber masuk degree jap sebab tu deactivate ig . Pape roger ex aku @emmawatson . good night 😎 #vscocam #vsco #student #justinbieber #jb #handsome #ootd #potd #tb
176cm - 177cm - malas nak cakap . #vscocam #hiking #celebrity
This person is suffering from Exams! Don't disturb! #throwback #justinbieber #mextures #vscocam
ridhwan - justin bieber - hisyam ape2 boleh pm. #vscocam #jb #dinner #celebrity #agditech #ootd #tb
Load more photos