‪We try to hide our feelings, but we forgot that our eyes speak . ‬ • • • • • • • • • • • • • • • #naufalhensem #art #artwork #artist #vscocam #vsco #potd #ootd #tb #model #justinbieber
Hai 😎 nie bukan igshop ye. 😂 Kami (@themedina.scarff ) ada menjual tudung yang di import khas dari Mesir . Banyak pilihan yang cantik2 . Kain pon yang baik-baik. Lelaki pon boleh beli ye. Harap sume boleh beli banyak2 ye. ***stok limited*** #mohonsupportabang #TheMedinaScarff #hijabista #hijabfashion #tudungcantik #tudunglawa #tudungmurahmalaysia #tudungonline
AD
Esok Last Paper.... 🤓 #vscocam #finalpaper #jomlepak #homesick #peace #justinbieber #janganbashsaya #locationtupenting #potrait
Final Exam 📵 Kami sekeluarga mengucapkan selamat menduduki peperiksaan. Maaf kerana selalu buat silap. #finalexam #bukanLGBT #model #ootd #prewedding #naufalhensem #vscocam #vsco #syurgabersama 😌
senyuman mu itu indah , tetapi lagi indah kalau saya lah penyebab nya . #vscocam #vsco #smile #happymoments #annualdinner
mak saya tak kasi post gamba selfie takut nanti ramai tergoda . #vscocam #vsco #brogahills #fog #hiking
Tahniah umi dan abah ❤️❤️❤️ Terima kasih sebab bersusah payah mendidik anak yang hensem ni hingga berjaya sampai ke tahap ini . Terima kasih guru-guru , adik-adik , rakan - rakan dan semua orang . okay dah . #Alhamdulillah #convocationday #vscocam #konvokesyen
Hidup tak lama tapi kene hidup jugak . Justin bieber masuk degree jap sebab tu deactivate ig . Pape roger ex aku @emmawatson . good night 😎 #vscocam #vsco #student #justinbieber #jb #handsome #ootd #potd #tb
Happy eid everyone. postnye gamba saya di sini adalah untuk meminta maaf kepada semua orang yg mengenali saya . saya ingin meminta maaf kepada : orang yang dulu nye rapat sekarang dah tak sangat. orang yang dalam sedar tak sedar saya ade sakitkan hati . orang yang saya tak buat apa2 pon tapi sakit hati jugak dengan saya. orang yang suka saya tapi saya tak balas suka tu(haaa acah acah) orang yang saya tak like gamba dia.(lepas nie saya like) orang yang.... okay. dah takde dah rasa (kalau ade tambah) saya nak buat pengakuan yang sebenarnye saya hensem . (fakta) saya muhd naufal bin farid minta maaf zahir dan batin kepada awak2 semua ya. #rayabelumhabis #rayasakan #duitrayakosong #teamrayakatpadi #shrmzdb
176cm - 177cm - malas nak cakap . #vscocam #hiking #celebrity
This person is suffering from Exams! Don't disturb! #throwback #justinbieber #mextures #vscocam
ridhwan - justin bieber - hisyam ape2 boleh pm. #vscocam #jb #dinner #celebrity #agditech #ootd #tb
Good night . 😁 #vscocam
There's sadnesses hidden in every smile . #vscocam
Bau tea nie buat saya teatarik dengan awak. Hmm.. #vscocam #whplocallens
Load more photos