‪Some day , i'll confess to you . ‬ #vscocam #vsco #naufalhensem #hiking #keluanghill #hill #ootd #potd #jb
" Sebab hatiku bukan kayu, melainkan langit yang maha luas. Namun kau harus tau. Langit pun pernah menangis. " • • • • • • • • • #vscocam #vsco #sky #clouds #nature #hiking #artwork #minimalism #tb #potd #malaysia #brogahill
AD
‪We try to hide our feelings, but we forgot that our eyes speak . ‬ • • • • • • • • • • • • • • • #naufalhensem #art #artwork #artist #vscocam #vsco #potd #ootd #tb #model #justinbieber
Hai 😎 nie bukan igshop ye. 😂 Kami (@themedina.scarff ) ada menjual tudung yang di import khas dari Mesir . Banyak pilihan yang cantik2 . Kain pon yang baik-baik. Lelaki pon boleh beli ye. Harap sume boleh beli banyak2 ye. ***stok limited*** #mohonsupportabang #TheMedinaScarff #hijabista #hijabfashion #tudungcantik #tudunglawa #tudungmurahmalaysia #tudungonline
💞
Esok Last Paper.... 🤓 #vscocam #finalpaper #jomlepak #homesick #peace #justinbieber #janganbashsaya #locationtupenting #potrait
" kehidupan ini tak mudah macam apa yang kau harapkan dan tak susah macam apa yang kau fikirkan . " #vscocam #vsco #naufalhensem #hiking #mountain #justinbieber
hmm lusa dah SPM 😌, wish me good luck guys . Good luck jugak dekat budak2 SPM yang lain , chill je okay 🍃 . #spm2016 #nervous #justinbieber #huhu
mak saya tak kasi post gamba selfie takut nanti ramai tergoda . #vscocam #vsco #brogahills #fog #hiking
Budak2 Wicet . comment nice okay , ty . *takleh pm . #vscocam #uniszapastitahu #colourful #colourrun #harisukannegara #naufalhensem #sunset #timefreeze
walaopun baju kita putih tapi hati tuhan saje yang tahu. 😌 zayn malik ft justin bieber . album release minggu depan okay. • • • • #vscocam #zayn #justin #zm #jb #ootd #ikea #handsome #model #okaydone
Happy eid everyone. postnye gamba saya di sini adalah untuk meminta maaf kepada semua orang yg mengenali saya . saya ingin meminta maaf kepada : orang yang dulu nye rapat sekarang dah tak sangat. orang yang dalam sedar tak sedar saya ade sakitkan hati . orang yang saya tak buat apa2 pon tapi sakit hati jugak dengan saya. orang yang suka saya tapi saya tak balas suka tu(haaa acah acah) orang yang saya tak like gamba dia.(lepas nie saya like) orang yang.... okay. dah takde dah rasa (kalau ade tambah) saya nak buat pengakuan yang sebenarnye saya hensem . (fakta) saya muhd naufal bin farid minta maaf zahir dan batin kepada awak2 semua ya. #rayabelumhabis #rayasakan #duitrayakosong #teamrayakatpadi #shrmzdb
This person is suffering from Exams! Don't disturb! #throwback #justinbieber #mextures #vscocam
the one who lives in my heart. 💗 #mextures #vscocam #sunrise
The sun loved the moon so much , he died every night just to let her breathe . #vscocam #mextures #banjarantitiwangsa #sunset #pixelpanda
Load more photos