Tu la ko bwat lawak hambar lg kan dah kene baling πŸ˜…πŸ˜… hahaha. Gais follow la @meme_malaysia ni yer 😚😚
Jilake Doraemon ni πŸ˜…πŸ˜… hahaha..ko jgn macam2 Doraemon..telinga dah xde jgn sampai punai ko pown aku suro tikus gigit jgak nanti
AD
Jilake Pak Ali πŸ˜…πŸ˜… hahaha
hanat je crush dak nihπŸ˜‚πŸ˜‚main2 jiwa yang xtenang iniπŸ˜† follow @hambar.gadget skali gais kitorang baru bukak khas utk korang ?
KOREA RM999 2017 PROMOSI PAKEJ KOREA 2017 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . Ye Betul RM999 jer . Ni Pakej Ground . Ground tu apa ? Ground tu arrangement utk anda di Korea . . Kami Provide ape jer dalam Pakej tu ??? βœ”οΈ Airport Transfer pergi dan Balik Not usung beg naik train ni , kami sediakan bas terus ke kawasan penginapan . Tak perlu tarik naik tangga turun tangga dgn beg besorrr tu .. βœ”οΈ Penginapan yang selesa dan Privacy . Ada ruang selesa utk solat , ada tempat basuh baju . Ada ruang masak . Yang lagi gila kami ada peralatan memasak halal kami sendiri tau !!! οΏ½οΏ½οΏ½ βœ”οΈ Pengangkutan , kami gunakan cara backpacker.. naik public bas , naik subway, naik ferry , naik taxi.. bukan bas rombongan mcm trip cik kiah ye...so ini pon dh termasuk dlm pakej ye.. βœ”οΈ Tiket lawatan ke Nami , Ferry ke Nami Island , tiket subway , entrace ke Palace dan segala pengangkutan kami Include dah okey βœ”οΈ Guide Melayu juga akan disediakan utk menjadi juru arah // juru pandu sepanjang percutian awk disana . Takde la sesat memanjang nanti . Pendek Cerita dlm RM999 kami sediakan βœ”οΈtransport βœ”οΈpenginapan βœ”οΈsarapan pagi βœ”οΈlawatan + tiket lawatan βœ”οΈGuide Tidak termasuk ✘Tiket Penerbangan + Bagasi ( jika nk harga All in bgtau kami ) Upah book RM50 seorang jika kami bookingkan ✘ Makan tghari dan Makan malam ( kemudahan memasak shj provided . Tak perlu usung periuk kuali ye :) ) So. anda rajin , anda masak , anda xrajin makan d kedai je..sbb setiap waktu lunch n dinner kami akan ke restoran juga , cuma bayar sendiri je.. ✘ insuran perjalanan ( advise utk amik sbb malang kan tidak berbau ) tp atas diri sendiri la nak ambil atau x.. kalau nk pihak kami uruskan, hnya bgtau kami sahaja ✘ tiket everland RM200 - wajib Whatsappp "KOREA" ke 013 633 3069 Whatsappp "KOREA" ke 013 633 3069 Whatsappp "KOREA" ke 013 633 3069
Beg kat @purnama.rafa ni memang stylo and lawa lawa πŸ˜€. Nak yg biasa ada, yg luar biasa pun ada 😁😁. . . Ready stock lak tu πŸ˜ƒ. . . . Ish, cuba korang follow ig shop @purnama.rafa ni. Memang banyak pilihan beg 😁😁😁
Tekan loceng baru bole mkn Power Cat πŸ˜…πŸ˜… hehehe..dah berebut-rebut nk tekan loceng lak. Kredit to owner admin xtau sape 😚😚
Pickup line amende cenggitu x cair langsung πŸ˜…πŸ˜… hahaha..booo hambar follow @hambar.gadget skali gais kitorang baru bukak khas utk korang 😘
member hang ni av idol ke ape blur smpi cenggituπŸ˜… kredit @aminemofficial @amirul_mukmin @ahmadaceayman
Lawa lawa kasut from @kayangan.store ni 😭 pening kepala nak pilih yang mana , banyak sngat yg lawa 😩
2000 helai sweatpants dan 68design shade dari @hkmsstore @hkmsstore2 .. diorang mmg power beb! Setiap bulan restock beribu dan beratus barangπŸ‘†πŸ»by @haikalkassyaf
Dulu yg B tu feymes sbb majalah Mangga byk muka Tomok πŸ˜…πŸ˜… hahaha
Rindunye game ni time kecik2 dulu sampai tido pown tangan goncang lg nk bg die jalan..dah besar pown goncang jgak tp dlm toilet la πŸ˜…πŸ˜… hahaha..nostalgia btol kan, admin dulu suka bela Lugia, korg bela ape??
dak2 skang mane tau nk bace mende nih πŸ˜… sape bleh bace cer angkat ketiak follow @hambar.gadget skali gais kitorang baru bukak khas utk korang 😘
Korang dah beli belum kasut dekat @turret.sneakers ? Better beli cepat sebab PROMO diaorg bulan ni je tau ! Lagi berapa hari je weh ! Kasut diaorg jual memang HIGH QUALITY weh ! MURAH & FREE POSTAGE LAGI ! Admin dah beli. Memang puas hati beb ! Tak boleh move on la dengan TURRET ni. Suka buat admin nak membeli 😭
Load more photos