Tak guna punye mak Amalina 😅😅 dengar taukey Tupperware tros die sailang..hahaha. Gais kredit to @azwanjjai yer 😚😚
Amboi bwat perkhidmatan santau tp bole lak sebut insyaAllah 🙄🙄 sape2 tau camne nk eja lancau tlg pm admin yer..huhuhu
AD
artis selera lain siak dah xmen dah kat msia nih. ape barang haha
Bapakk baik. @mriphone_ tak pernah lagi tengok org jual iPhone & Go Pro yg buat service COD di KL, SELANGOR, KEDAH, PENANG dan N9 dan post tiap-tiap hari. Promo sampai 31/3/2017 @mriphone_ COD service 7 hari seminggu non-stop. Service diorang memang ngam. Paling penting @mriphone_ trusted dan #testimonialbymriphone_ banyak gila. Sebab Admin takkan recommend dekat korang instashop yang menipu
Nak FREE Hijab Accessories dak ??? 😛🤗 Cer try test Click 'FOLLOW' dan tungguuuu.. Mungkin anda yg bertuah dapat FREE Hijab Accessories tersebut dari @mary_yam 🙊🙈😱
Amboi bkan main sopan lagi bdak ni 😡😡 nasib baik admin penyabar orangnye..kalau x dah lama admin kerat kuku die tu..dah la cagu
Patut la admin slalu sakit 😅😅 hahaha..lpas ni admin nk suro makcik cleaner makeup sket la takut admin demam lak
Bagus btol nasihat doktor ni 😅😅 hahaha..cenggini punye nasihat mak admin pown bole jd doktor
Puas hati bila guna camera dari @gadgetwarrior ni, gambar jadi jelas + harga pun murah 😊
Perghhh lawa lawa gila shades dekat @smokeyshades ni. Patut lah ramai orang beli dekat dia. Harga murah tapi quality gempak gila. Dia tengah buat giveaway action cam and promotion kaw kaw tu. Admin rasa ig jual shades ni @smokeyshades je paling tiptop tak tipu woi!
Perghh "MUAT SATU KATIL" la wehh skirt kembang @iamadior ni mana taknya sehelai skirt dengar citer guna kain sampai 7 meter. Siap ada kain dalam pulak lagi 😂😂 . Tak percaya? Cuba tgk kat #adiorfeedback And btw korang, @iamadior tgh buat GIVEAWAY tu boleh dpt SKIRT PERCUMA je so follow dorang lekaihh ☻☻ . Whatsapp 0127772897 for fast order 😊 #teamprincessadior
Amboi bdak cat tu saje je die bersempit-sempit tido dlm buaian jgak 😅😅 hahaha..kesian member tido atas tikar sensorg
Nampak bulu ketiak ok lg, admin pernah tgk org pakai seluar nampak bebird sket 😭😭 pale bana kau la
@extype.iphone mmg paydu beb. Tgh promo ni beb sampai 2/4/17. Harga mampu milik. Mmg berbaloi beli iphone dgn @extype.iphone. Cod 7hari/seminggu. Post selagi post laju tak ttp. Time cod korang boleh la check check iphone tu. sbb @extype.iphone bukan penipu. Gentle ckp. Korang mesti menyesal kalau ingat @extype.iphone ni penipu.
hati2 gais lagi2 kawasan kajang. faketaxi dah sampi malaysia. dorang target dak2 spek pakai helmet. kredit @a_syafiq_ahmad @dont_luke @ariff_jalil @akmalazwar bisa hamill
Load more photos