Jenuh screenshot x dpt2 Lugia 😢😢 huhuhu..x dpt Lugia dpt Agumon jd la
Jilake punye Dora 😅😅 hahaha..die saje perangkap ko nk tgk korg jauh mane bole tipu
AD
Fuyyoh opening 2017 @moodrepublik mai KEDAH ampa semua tau dah ka ? Ada 97 top brands & 27 selebriti turun ! RM 7777 Hujan duit cash dan mini cooper S menanti ! Datang awai ada 10 000 goodie bags ekslusif untuk 10 000 pengunjung pertama ! Gila ke gila ? Ingat shopping , Ingat Mood Republik ! Jimat banyak oiii ! Save the date JUMAAT & SABTU minggu ni ok!
Cantiknya 😍😍😍 Mcm ni admin nak beli semualah 😁 . Credit @zamiqo.official
ape belakon macam kayu je korang weyh😂😂😂 dak2 mlayu sume main raver je camne nak maju haha. kredit @lubukshoppingchina
Patut la admin asik khuatir je 😢😢 huhuhu..lpas ni kene potong la ibu jari tu kasi sama level baru x khuatir sgt.
Dah la xde rase, mahal lak tu 😅😅 hahaha..elok la ntuk org kencing manis ni
dia punye level pemalas tu pehhh. boleh buat maki haha. lagi sedap kalo ade bantak peluk
serious admin dah try dah @aebeardoil by @aepomadenation,mmg giler ah..assyukkk,weh instashop nie,yang mane ada masalah nk berbulu bagai,nk berjambng,bermisai,berjnggut,senang citer xnak jdi mat jambu la..mmg ptt follow @aebeardoil,paling best admin bgtau result dia super duper fast,3 minggu loll dah naik dah bulu,rugi korg x try,100% trusted..admin bkn paid review,admin sndri yg try..
haha kelakar beb😂😂tgk sampai abes! bengah dah settle masalah gugur dia beb😎 haaa ,korang tunggu apa lagi??jom jadi macam cik piaaaa.. follow terus @delisyamalaysia @delisyamalaysia @delisyamalaysia now ada promotion.. follow now😎
Tengkorak kau santau, itu sup bunjut jilake 😅😅 hahaha..small-small no die, big-big trouble people
Bole nampak raut wajah die puas hati ngan kecantikan muka sendiri 😅😅 hahaha..abis mood cuti aku arini jilake..boleh tahan tengkorak hang boleh tahan 😡😡
Cis baru nk kecam kapir bdak ni, die ckp pasal bebird rupenye 😅😅 hahaha
ape motifnye video nih 😂😂😂 kredit @taha_muhammadd
Beg kat @purnama.rafa ni memang stylo and lawa lawa 😀. Nak yg biasa ada, yg luar biasa pun ada 😁😁. . . Ready stock, pastu service bagus lak tu 😃. Feedback @purnama.rafa pun dah banyak @rafafeedback 😁 . . . Ish, cuba korang follow ig shop @purnama.rafa ni. Memang banyak pilihan beg 😁😁😁
Load more photos
wao