Mlm ni korg dah ready ke nk tido berjemaah cenggini 😅😅 hehehe..besok pagi bgn kompem kaki jiran sebelah kat muka korg..tido kemain lasak lg
sampai ke harini beliau masih x bagi ayat contoh😅 punya la complicated nye nak paham dorang nih haha
AD
📢 🌸 admin sarankan kepada yang nak start buat bisnes tu, ringan2kan tgn follow ig @sakura_empire dan @autumnsakura.co sbb Founder dia sedang bukak peluang untuk menjadi dropship dia. Dropship @sakura_empire ini menyediakan lebih kurang 10 barang untuk korang jual tau. Termasuk iPhone 📱 . Jom majukan diri jom! Whatsap : 010-592 3199 . Cepat2 sbb tempat adalah terhad 🔥🔥. . Ws : 010-592 3199 or click je link di bio @sakura_empire or @autumnsakura.co Fast Reply🔥. . Ps: its time to make your own income 🌸🌸
dak2 raver xnk buat event raya ke woi? senyap je skang😅
Ni kau nk bg syaiton makan ke ape jilake 😅😅 hahaha..Follow @kini.viral ada banyak lagi video viral yang korang taktau lagi
Masih belum terlambat korang nak hensem2 pagi raya. . Admin suggest kan korg start engine and dapatkan Koleksi Wak Doyok sekarang sehingga malam raya nanti di @Jakel_shahalam, Aman Sentral, Tingkat 4, sebelah Pusat Boling dan di Wisma Air, Bangunan Syarikat Air Melaka, hadapan UITM Bandaraya Melaka. . Jangan risau harga mampu milik terbaik👍👍👍 admin da hensem korg bile lagi.
Ape la yg ko bwat tu jilake 😅😅 hahaha..siap ajak member join tu
die punya melatah sampai menggeletar😂😂
Alhamdulillah. Sempat jugak admin beli iphone dekat @extype.iphone. Harga murah gila. Dah la esok last day promo dan last day cod. Nasib baik admin sempat cod tadi sebelum berbuka. Kalau tak memang admin menyumpah la @extype.iphone ni. Org tua tua cakap. Selagi masa masih ada. Manfaatkan la. Huhu. Goodluck guys.
Assalammualaikum Untuk makluman, kami dalam perancangan untuk membina sebuah surau di Balok Perdana Kuantan Pahang. Anggaran kos pembinaan ialah RM 450 ribu. Kami amat berbesar hati jika tuan puan yg budiman dapat membantu kami membina surau ini. Segala sumbangan boleh disalurkan kepada: Bank Muamalat 06010004032718 atas nama SURAU AS-SYAKIRIN BALOK PERDANA Semoga Allah menambahkan lagi rezeki tuan puan. Amiin
Pukul mintak maap, pastu pukul mintak maap balik 😅😅 hahaha..camtu je la ulang2 sampai ninggal Nisha tu
Admin doakan tudung korg kedut raya nanti 😅😅 warghahaha
"Dah 2tahun dah berlalu... #2tahun yang lalu,kita mengenali #Mee #Chok.. Anak yang ditemui didalam tong sampah dalam keadaan perut terburai.. "Menurut abg Ismail... punca perut dia terburai... Awalnya dibuang oleh tuan asal kat tepi jalan..bila dah keseorangan,dia diserang oleh kucing liar dijalanan..itu yang terburai isi perut dia..tapi alhamdulillah selepas dijumpai,dirawat, diberi kasih sayang, dan sekarang dia membesar dengan baik..." tengok gambar sampai habis ya Via Muhammad Ismail Mohd Yusof Sumber pesbuk Pen Hitam Dot Com gais
asal awek lawa je perangai tukar 360 darjah😅😅
Dah ada ank tp body mcm ank dara 😱 . Suami suruh stop consume produk ni tkut makin kurus kering, habis je pantang body makin lawa dari sebelum ni. . Ada yg nk tahu rahsia Mimi kurus dlm masa seminggu x? Jom Mimi bagi tips kurus dlm masa seminggu, Mimi guide uolls smpai kurus 💃🏻 . Kita sama sama melaram di pagi raya 👯 . NAK CUBA ??? Whatsapp ke 011-5111 2292 . . Follow @syahmimibeauty_hq Follow @syahmimibeauty_hq Follow @syahmimibeauty_hq . #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Load more photos