sebab tu aku x ske kawan ngn melayu tau dak😅 teruk betul mindset haha kredit @rosmanpositivo
Assalamualaikum semua😊💕 Jom serbu ramai ramai ig @adamystore.co ni. Bermacam macam design kasut dan cap ada kat sini, yang paling penting harga semua murah gila gila!😍 Dah jom ajak kawan kawan korang semua follow @adamystore.co Feedback - @adamystore_feedback Cod - Sg Buloh & Puncak Alam.
AD
Sampai abih sebotol die sapu blom tentu dpt 6 peck tu 😅😅 hahaha..Follow @kini.viral ada banyak lagi video viral yang korang taktau lagi
Lelaki gatal dirakam cctv 😡😡 huhuhu..ko brape lama x mandi ni jilake..jenuh tunggu
Cuak kau 😅😅 hahaha..skali die amboi kau
sape yg xle tidur kalau xde bantal busuk weyh😂😂😂 bantal sampai dah xde tinggal kepala sarung pon boleh simpan lagi😂😊😊😂
Serius cakap @mriphone_ TRUSTED SELLER. bukan nak cakap kosong makin ramai #testimonialbymriphone_ yg beli dgn @mriphone_ sale APRIL PROMO sampai 5/5/2017. Admin Gentle cakap @mriphone_ Paduuu beb!! Sebab boleh COD sekitar KL, SELANGOR, NEGERI SEMBILAN, PERAK PENANG&KEDAH 7 Hari Seminggu. kalau yang luar kawasan boleh postage dan harga pun affordable. Admin recommended 100% dgn @mriphone_ memang dekat tempat lain takkan dapat service Tiptop!!!! mcm @mriphone_ Korang pergi tengok sendiri igshop @mriphone_ sebab admin takkan recommend instashop yang menipuuuu❗️
ahaha comel je dak nih. innocent gilah
HEBATNYEEE TISU NI....!! MUKA TERUS CANTIK DALAM SEKELIP MATA JER !! TAKDELA HODOH LAGI LEPAS NI .. !! . Tisu imaan yang menjadi fenomena..! tak perlu dah susah-susah nak cuci makeup, kotor kat muka, keluar je tisu imaan dalam handbag terus bersih muka tuuu...! flawless dan terus rasa licin je muka, jerawat2 pun terus susah nak lekat lepas guna tisu imaan ni. . Nak dapatkan tisu imaan ni cepat2 komen Wassup ->> 018-870 3664!! Wassup ->> 018-870 3664!! Wassup ->> 018-870 3664!! Stok tak banyak ni !! cepat2 komen k u ools.
Bro @11issey mintak tomato ketchup yg ko bg tomato kicap tu camne nk mkn 😅😅 hahaha..berat mu wak malu ke aku je sek ganu
hekeleh kalo setakat kotak2 ni easy ah. cer korang kira
⠀⠀⠀⠀ Jilake @bangfaizpadu kau main aucak2 pulak ea, igt comel ke 😒. Haihh kenangkan member je ni. Nasib kasut2 kau dekat @dope.stores comel2 😝. ⠀⠀⠀⠀ Gila bapak banyak stock kau sekarang ea, dah mcm store dah aku tgok rumah kau 😂. Asyukk !! Haa siapa nak meniaga xde modal boleh try pm dia, kot2 boleh jadi agent 😜 ⠀⠀⠀⠀ Haa alang2 follow sekali igshop lain dia ye 🤗 : ⠀⠀⠀⠀ 1) @dope.stores2 (barang rare preorder) 2) @dope.stores3 (walet herschel,clutch bag,rayban) 3) @dope.stores4 (bikers jeans,sweatpant) 4) @dope.stores5 (fitness equipment) 5) @dope.tee (hipster tee) 6) @dope.bag (bag kanken, totebag) 7) @dope.gadget (cable, earpod, adapter original) ⠀⠀⠀⠀ #bangfaizpadu #bukanbashebashe
Admin suggest nak beli barang.zx cari ig @haikalkassyaf ni @hkms.2 jual lebih 160 design shade pelbagai brand👌🏻 @hkms.store pula jual top sweatpants di instagram 👌🏻
dak tu bukan lighter aku je die rembat. boxer aku pon beliau rembat. pelancau sia
Ni pehal gigih sgt nk dua org ni kawen jilake 😒😒 drama faham drama?? Org tu berlakon yg korg sibuk jd mcm tuhan nk jodohkan die dah kenape. Camne nk eja pale bana gais admin nk try daftar 😅😅 hahaha..tak jadi admin nk masuk UMP
Load more photos