Dia pun nak jawab soalan untuk Mommynis 😑 @theyusufiskandar @bujibuchempel kacau Mommy all the timeee.
Sometimes
AD
Done @toujoursadvanced . Time for a great Sunday insyaAllah 🙏🏻
Berlemoih timeee 🙈 @hairulazreen @izatuldiana_idris @mar_shaz @julie_izzat
Selain dari selalu berkongsi makanan, berkongsi bateri tuh pun adalah harus ya (especially kalau anda sejenis heavy user) Obviously not meh lol. / Yass people ASUS ZenFone 3 Max nih mempunyai fungsi reverse charging. Caranya senang sungguh, pasangkan kabel pada ZenFone 3 Max dan sambungkan pada telefon yang memerlukan bantuan ituh and tadaaaa! Masalah pon selesai! #whoneedspowerbank #takhabishabis #Maxtakhabishabis #ZenFone3MaxMY
Cakenis Kuala Lumpur, my beautiful Bougainvillea, Gading & Cendol ❤️ @cakenis
A candid photo of you taking a candid photo of me (while I was having my photoshoot). You took lots of photo of me on this old iPad and you made it your wallpaper. I think that is love. Because I felt it.
Pernah tak anda alami situasi masa dalam perjalanan ke tempat kerja lepas tuh baru sedar yang bateri phone tak sempat charge dan tinggal nyawa nyawa ikan? Maka anda pun berhuhuhu / Tapi lepas nih tak perlu risau lagi sebabbb bateri phone ASUS Zenfone Max 3 nih boleh tahan lama sampai 38 hari hokeh! (dalam mode standby) Powerbank pun boleh tinggal je dekat rumah tuh dengan Bujibu tanpa rasa bersalah :’) #takhabishabis #Maxtakhabishabis #Zenfone3MaxMY
When this reminder keeps staring at you the whole day at the office #badmom
Bestnya ada shawl putih yang tak kusamkan mukaaaaaa. Jatuh cinta dengan warna Gading @cakenis ❤️ / Pastu berjaya jadikan @chewanputery photographer ootd yang cemerlang yang berhak guna hashtag instagramwife dah selepas hari ini 😂
Tadi tetiba teringin makan lauk masa pantang alaaaa ngadanya 😂 Whats your favourite lauk pantang?
I think the ultimate kerja rumahtangga yang tak boleh delegate kepada orang lain ialah kerja mengutip. Dari pagi sampai petang menguuuuuuutip jer. Kutip cawan, kutip pinggan mangkuk, kutip baju kotor, kutip baju kotor yang tersasar dari bakul, kutip baju kotor yang memang takde niat nak letak dalam bakul pun, kutip mainan anak, kutip barang yang bukan mainan tapi anak ingatkan mainan, kutip sampah, kutip lipas yang Bujibu ingatkan mainan, kutip kusyen-kusyen, kutip CD game, kutip remote control segala remote nak kena satukan dalam geng remote, kutip barang-barang make up sendiri yang ada meja mekap tapi tak reti nak mekap kat meja tu, kutip sisa2 masakan sesiapa pun yang masak, kutip apa lagi apa lagiii 😂 #KutipChecklist ❤️
After-swim meal for @theyusufiskandar
Mommy & @theyusufiskandar makan edamame hari ini 🤗
Perkongsian live tadi 🙏🏻 Kita di mana dan menuju ke mana. Jauhhh... jauh lagi.
Load more photos
jnr