Daddy โค๏ธ
Camilla being so sassy tak macam budak sebelah yang tak sabo nak lari ke laut
AD
What does Yusuf eat when we travel? Whatever we eat / is available ๐Ÿ˜‚ Except the roti canai kari ayam because I am not sharing.
Walking into the breakfast buffet like
Jetty ๐Ÿšค
Bila balik Malaysia ๐Ÿ˜‚ @rahayurashid @mohdaniisismail @hairulazreen
Sachet Toujours ni ada dalam pocket my winter jacket. Bila Yusuf nak kacau Mommy, terus Mommy bagi dia pegang dan dia pun jalan kedek-kedek dekat lobi hotel. Salah seorang dari team kat situ pun tegur "Eh Yusuf nak minum Toujours ke tu". Dan dia pun mula bercerita dia pertama kali nak cuba Toujours waktu dia dah nak dekat kahwin. Dia beli satu box yang 30sachets dan bila box tuh sampai dia pun excited cakap kat mak dia jom share2 minum. Pastu bila dah start glowing dan jerawat dia makin hilang, terus dia rasa kedekut sikit dengan mak dia LOL. Mak ambek 3 sachets jelah LOL. Sekian cerita collagen shot paling disukai ramai @toujoursadvanced . Terima kasih Fatin kerana berkongsi cerita Toujours awak ๐Ÿค—
Waking up in a different city @theyusufiskandar
Wagyu birthday dinner โค๏ธ๏ธ
Stop twinning with me, because rindu ๐Ÿ™„ Happy birthday to my special very importante person. She's still the same person from my last birthday wish to her, hence I only have the same thing to say about her. Thanks sentiasa sedapkan hati walau tengah kalut, I know you are managing everything so well ๐Ÿ’ฏ To Molly, with love.
Sushi situation at Sushiken.
Tokyo here we go.
Tarakucha bersama @fouziahgous ๐Ÿ˜‚
Ok
Selalu dukung anak dia
Load more photos
gq
gqj