He just waved at me πŸ˜‚ Mommy dah baring time ni ready tadah muka @alisyarshd nak make up kan. "First thing we're gonna apply a serum" lol. Terima kasih uncle @hafiizrashid @imrnrshd jagakan Yusuf jap.
Night out with the girlfriends! LOL. Okay coming back soon love you @hairulazreen πŸ’‹ #DaddysNightIn
AD
Happynya #CakenisTemasek dah released sebab asyik nak pakai je tapi tak boleh sebab belum launch pastu terpakai jugak warna Terracotta sana sini. Pastu terpaksa tulis coming soon coming soon. Finally boleh melaram dengan bebas. Cantik sangat. Yang ni warna Medal. Nak beli boleh cari stokis dekat @cakenis . / Baju oleh @ashhannas ❀️️ @annaseaskey .
Beraninya buat muka camtu time Mommy cium 😀 @theyusufiskandar
My strength. Mommy tengah cari duit untuk Yusuf okay. Nanti Mommy pulang 😒
I love this La Nomade collection by @xemasu . Made-to-measure untuk Raya 2017. Cantik, pilih design mana nak dan designer akan buat ikut ukuran cutting badan spesifik anda maka baju elok terletak dan sangat flattering (laaah explain maksud made-to-measure). Boleh tengok sample dulu dekat showroom Xemasu yang kat Sentul. Contact details: +601114306364 Or email: contact.xemasu@gmail.com
Sibuk carik tembikai dia yang jatuh πŸ‰ (Kuku Mommy pun ada tahi lalat πŸ˜‚)
❀️️ @hairulazreen @theyusufiskandar
Kekna's birthday buffet πŸŽ‰
Sabtu yang cukup meriah dengan desiran minyak sardin πŸ˜‚
Geram je tengok #ShadeDoughSelfie yang satu ni. Kemainnnn @iansham . Sempena new colour code nak release ni, bermulalah contest bergambar dengan Lipbait. Tapi ada yang baru beli Lipbait pastu tanya bila tarikh tutup contest takut tak sempat nak join. Selagi takde countdown new color code release, submit je #ShadeDoughSelfie awak banyak-banyak. Sebab bukan nak hadiahkan kat seorang saja, tapi ramai. Biar ramai dapat merasa color code baru sebagai hadiah dari Keknis. Selamat mencuba jangan lupa tag @shadedough πŸ’‹
@theyusufiskandar dua tiga hari ni kalau sebut dance je ke kiri ke kanan takde lagu pon πŸ˜‚
Omelette breakfast for maself ❀️ Maybe this month nak introduce eggs to Yusuf. Tak sabar! Lagi cepat Yusuf makan makanan kami, lagi mudah kerja Mommy.
Macam mana nak minum @toujoursadvanced untuk dapat kulit yang anjal dan gebu disamping tubuh yang bertenaga?! πŸ€”Okay goodnightlah.
In loving memory #2amGirlsNightIn
Load more photos