Cantiknyaaaaaa Kak Fiza pakai Lipbait jenama @shadedough . So rich so creamy, satu sapuan je terus complete the look. Alhamdulillah memang this is the best formulation for a long-lasting moisturising matte lipcream, more colours this year I promise! Follow @shadedough for more surprises you do not want to miss! Thank you for your overwhelming support on this one. More to come. / Repost @fizasabjahan . Thank you Kak Fiza nanti Hanis bagi banyak lagi warna hikhik πŸ’‹
Achievement Unlocked bagi seorang isteri (yang pemasak) ialah bila pergi makan kat restoran luar pastu suami tanya 'kenapa dia tak buat sedap macam ayang masak?'. Apa? Apa you cakap tadi? HEI!!! HEI!!! NI YANG BUAT I NAK MASAK STEAK 7 HARI 7 MALAM 7 BULAN NI HEI!!!
AD
Crazy about green tea πŸƒ Apa kebaikan green tea, siapa tahu?
Baru tahu kampung kiter ada diving spot 😍 Pulau Payar, Kedah (dari jeti Kuala Kedah blub blub blub dah sampai). / #IDiveWithMacha my instructor @adrin_macha #DiveBuddyForLife @hairulazreen #KeknisAdventures
Episod Akhir #HairulHanisJunior 9malam ini : Travel with Baby ✈️
These two. @bujibuchempel @theyusufiskandar
Bismillahirahmannirahim one shot before bed πŸ™πŸ» @toujoursadvanced #2017harusberdisplin #koyakdantelanjekot #dahlahsedap #apalagihanismau
Sisters day out with @leanazainal & @alisyarshd πŸ€— Oh and ya @dedobot + @theyusufiskandar πŸ’†πŸ»πŸ˜‚
Pengajaran terbesar dari tahun 2016 ialah; bila kita tengah mengadap satu cabaran atau kejatuhan, Allah sebenarnya sedang beri peluang untuk kita perbaiki diri kita. Dengarkan naluri hati dan buat yang terbaik, jangan ego, maka teruslah maju kedepan. Berbalik kepada niat utama kita, kerana Allah. Pasti ada jalannya. / Tapi pengajaran itu takde kena mengena dengan gambar, ahahaha gambar semua gambar keluarga kecilku. Yang ini adalah kurniaan dan pinjamanNya yang terindah. Termasuk Bujibu please don't be sadz. / Bagi yang masih membaca caption ini, semoga tahun 2017, kita dilimpahi rezeki yang halal, kita lebih banyak meniatkan pekerjaan dan usaha kita sebagai ibadah, dan kita sentiasa mensyukuri nikmat kesihatan dan keharmonian yang Allah bagi πŸ€—
Ni kiter punyerrrrrrrrrrr @muliyanatiafzan #AdraAzril
Happy Birthday Uncle Harry @amirulasrafs . Hope you enjoyed the little surprise πŸŽ‚ / #HairulHanisAndCo #CakenisLondon
@theyusufiskandar 🍞 / #CakenisLondon in Pewter and Lipbait in Creme Caramel @cakenis @shadedough
#HairulHanisAndCo the two big bosses @theyusufiskandar @hairulazreen
Bila sorang nak makan carbo + protein and sorang lagi nak makan makanan lembut, mashed potatoes paling simple senang untuk dua lelaki dalam rumah ini πŸ‘¨πŸ»πŸ‘ΆπŸ» (Coach, yang kulit ayam tu bukan untuk suami kita πŸ˜† @khairikurd )
Dah nak habis dah #HairulHanisJunior . Malam ni second last episod. Terima kasih kerana setia menonton keluarga kecil saya ❀️ #AstroRiaRabu9pm @theyusufiskandar @bujibuchempel @hairulazreen
Load more photos